Oikeudenkäynnit

Kaikkia riitoja ei voida sopia, ja siksi onkin hyvä turvautua osaavan juristin puoleen riidan ratkaisemiseksi. Koskipa riitanne sopimusta, vahingonkorvausta, velan maksua, oikeustoimen pätemättömyyttä tai muuta vastaavaa asiaa, me autamme Teitä saavuttamaan oikeudenmukaisen lopputuloksen. Toimimme oikeudenkäynneissä sekä kantajien että vastaajien avustajana.

Mikäli olette joutuneet rikoksen uhriksi tai olette syytettynä rikoksesta, olemme valmiita toimimaan avustajananne rikosprosessissa.

Avustamme myös yksityis- ja oikeushenkilöitä hallintoprosesseissa, kuten verotusmenettelyssä, maankäyttö- ja rakennusasioissa sekä muissa julkisen vallan käyttöön liittyvissä asioissa. Katso ulkomaalaisasioista erityisesti kohta Ulkomaalaiset työntekijät.

Mikäli asianne koskee muuta menettelyä tai prosessia, pyydämme Teitä ottamaan yhteyttä, niin kerromme lisää siitä, miten voimme auttaa asiassanne.

Avustamme myös asiakkaita, jotka ovat oikeutettuja oikeusapuun. Voitte Oikeusapulaskurin avulla tarkistaa täyttyvätkö oikeusavun myöntämisen edellytykset Teidän osaltanne osoitteessa: https://asiointi.oikeus.fi/web/asiointi/koelaskelma.

Pyydä tarjous!